[SC]Идеии и предлози

Go down

[SC]Идеии и предлози

Post by Chris Moner on Fri Aug 04, 2017 6:13 pm

Доколку имате некоја идеја да се подобри сервер или да се зголеми рп-то на сервер слободно пишетени ние ќе бидеме многу благодарни доколку помогнити и вие ке добиете награда.
Доколку дадете добра идеа за да се зголеми со играчи сервер спротивно добивата поголема награда

Nick IG:
Kakva idea:
Kratko objasneto:

Chris Moner
Admin

Posts : 12
Join date : 2017-08-04

View user profile http://sc-gaming.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum